MCU

ไทยทาวน์ ยูเอสเอ นิวส์
Bangkok Post

ข่าวมหาวิทยาลัย
Vice Rector for Foreign Affairs of MCU Meeting with Lao Delegations
วันที่ ๒๙/๐๓/๒๐๑๙ เข้าชม : ๖๐๒ ครั้ง

On 28th March, 2562/2019, Phra Sophonvachirabhorn, Vice Rector for Foreign Affairs of MCU and his staff members have a meeting with the delegations from the Headquarters’ Office of Central Buddhist Fellowship Organization of Lao PDR at Mahachulalongkornrajavidyalya University, Wat Mahathat, Bangkok in this afternoon. The delegations seek for the coordination, exchange experience and data for the hosting the International Council for Day of Vesak Celebration as it is planned to host in Lao PDR in the coming 2564/2023. Vice Rector for Foreign Affairs of MCU has sheared the experience and data of UN Vesak as he is the member of Committee and treasure of the UN Vesak. They are also planning to set up more meeting and exchange experience on this matter.

แหล่งข่าว : กองวิเทศสัมพันธ์